Wat te doen als seks verschrikkelijk bleek te zijn

Wat te doen als seks verschrikkelijk bleek te zijn

Unimaginable falen, die vergezeld werd door onze eerste “nacht van liefde” met Andrey, herinner ik me nog nu, zes jaar na de bruiloft. We hebben elkaar op straat ontmoet en onverwacht kamagra.eigenstart.nl/ gemakkelijk telefoonnummers uitgewisseld. Ontmoet de volgende dag en bracht de tijd heerlijk door. Hij was grappig en serieus tegelijkertijd. Erg mooi. En de ringen op de vinger was dat niet. Oogkleur – Donkergrijs, met diep blauw zweet. Ik viel in hen. Op elke date kwamen we dichterbij, en het was zwaarder om deel te nemen. Het gevoel dat dit de persoon is die me niet heeft verlaten.

De eerste keer dat hij moeilijk is

Toen Andrey me uitnodigde aan een feestje, doe ik op zwarte kant ondergoed, omdat ik ongetwijfeld had: er zal seks zijn. We dansten, dronk veel, lachte veel. En toen hij eindelijk zei: “We vingen een taxi!”Ik trilde van ongeduld. Het was de beste manier om naar huis te gaan in mijn leven, de chauffeur mooide ons in de spiegel en schudde zijn hoofd verbeelding. In het trappenhuis kuste we bijna elke stap, in het appartement, de passie was al geraakt. Daarom, toen mijn hand aan zijn broek kwam en geen stevig deel in hen voelde, ziel ik letterlijk in verrassing. Andrei op de een of andere manier onmiddellijk een zondaar, maar het gaf er geen. Die nacht probeerden we ongeveer drie uur seks te hebben. Wat we net hebben geprobeerd, zelfs kousen met garters waren machteloos.

Grootte maakt niet uit

Ik stond later al heel lang onder de douche, gezien mijn lichaam, wat om een ​​of andere reden geen enthousiasme heeft gehad bij de meest gewenste man in mijn leven. Ik herinnerde me een korte maar zinvolle verbranding met een Tattoo Machine Max. Toen ik zijn lid voor het eerst in de arbeidsomstandigheden zag, stond ik bijna geen medelijden voor mezelf, maar erg tevergeefs. Deze man beheerde zijn nederige mannelijke waardigheid en elke keer dat hij me tot een orgasme bracht. Ik kon niet begrijpen hoe hij slaagt. Fearless Sex Sex Manual Dr. Davidson zegt: “Wanneer een kleine penis de vagina binnenkomt, rust hij op het punt G,
Terwijl een grote lul het meest passeert door “. Mannen met een klein lid zijn sensueeler, meer vatbaar voor experimenten als gevolg van de noodzaak om ontbrekende centimeters te compenseren. En zo’n kerel is sneller opgewonden en zijn erectie is veel langer – alles was zo!

Deskundige Raad:

Vrouw kan meerdere orgasmes krijgen voor het eerste geslacht. Voor een goede minnaar betekent het lid niets omdat hij de mechanismen van vrouwelijke opwinding kent, kan haar verschillende orgasmes altijd geven met de hulp van stimulatie van de gewenste vingers. En alle zenuwuiteinden in de vagina bevinden zich in de eerste 2,5 cm van de ingang. Dat is de reden waarom de lengte van het geslacht is niet belangrijk. En voor de sensaties van een vrouw leek een lid dikker, moet u de volgende houdingen gebruiken:

  • Doggi-stijl. Het meisje moet alle borsten op het bed liggen en de benen dreef.
  • Zendingspositie. Je hoeft echter niet je benen te fokken, gewoon rustig liggen. Een man moet bijna verticaal een lul binnengaan. Deze positie wordt genoemd – verticale penetratietechniek.
  • Vrouw ligt op zijn rug met opgeheven en opgeruimd naar haar hoofd.

Non-stop

Het is jammer dat we geen tijd hadden om anale seks te proberen, omdat de jongens met een klein lid een groot talent! En alles omdat we bijna geen algemene onderwerpen hebben voor een gesprek. In tegenstelling tot Andrei, die erin geslaagd is om zo inheems voor sommige paren te worden. “Niets, dacht ik:” Deze spanning heeft invloed op het werk “. Ik probeerde niet op deze aandacht te richten. Medelijden in een dergelijke situatie is de enige vijand. Doe net alsof alles goed gaat, is ook onmogelijk. Ik besloot om naar mijn beste adviseur te luisteren – Intuïtie. Ze zwijgt sympathiek, maar het neerslag bleef.

En alleen omwille van het bewijs van zijn vrouwelijke aantrekkelijkheid, ging ik op een date met een man die me al heel lang wilde, ja, ik heb het niet laten. Iets in het merk duwde me altijd een beetje, hoewel het perfect en erg leuk is gekleed. Maar al onze data werden teruggebracht tot zijn eindeloze verhalen over zichzelf. Eens, toen ik probeerde een woord in zijn monoloog in te voegen, keek hij me aan als een minachtende blik en zei: “Je hebt je niet geleerd in mijn jeugd dat mannen niet kunnen worden onderbroken?”In het algemeen, deze Ken met de ogen van de Snow Queen, heeft Ceremonally me natuurlijk gemiddeld en gesleept op zijn ronde bed. En begon. Hij bleek een technische en onvermoeibare seksrobot te zijn, een wrede marathon.
Ik voelde een weerloos aambeeld, volgens welke de Jackhamme. Mark Twisted en spuug me de hele nacht lang. Stil, met een distervectie, van tijd tot tijd
Geconcentreerde snot. Hij spuugde over het feit dat ik het voelde: hij was verdomd zelfverzekerd in zichzelf, alsof ze een soort helse standaard van “poeder eten of sterven” ging. Ik heb herozelig deze mechanische dans van alfa-man, die ergens in de diepten van vreselijk bang om aan te trekken, en eindelijk begrepen: ik heb het niet nodig, ik wil het niet. Niet!

Wachten op een wonder

In plaats van te kalmeren, voelde ik een chematische leegte, die altijd net als deze nacht eindigt. Seks zonder liefde, en zelfs met zo’n automatische peper gooide me eindelijk in de stel verdriet en verlangen naar Andrei. Ik besloot om deze vraag uit te werken en klom op het internet om te leren over het probleem waarmee ik voor het eerst tegenkwam.
Dit verhaal sloeg hard in mijn trots. Dus dat ik niet opwindende opwekken van een man die het meest in de wereld wil?! Nee, het kan niet zijn! Het bleek dat. Wetenschappers van de University of California Los Angeles voerden een enquête uit, waardoor het werd ontdekt dat 6,5% van de mannen van 20 tot 30 jaar last hebben van erectiestoornissen. En de belangrijkste uroloog van het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Ontwikkeling van de Russische Federatie, Professor D. Yu. Pushkar hield, samen met een groep Russische wetenschappers een recente studie, waardoor het bleek dat 90% van de sterke geslachtsvertegenwoordigers in één graad of een andere problemen met potentie zijn. Oorzaken van verschillende – van roken en arteriële hypertensie tot chronische vermoeidheid. In het algemeen was ik niet alleen met mijn probleem. Niet succesvol, niet de eerste keer was voor velen een serieuze test! En de zogenaamde angst voor een tak – de angst voor de nummer één voor mannen. Je denkt voor, want dit is zelfs een speciale term – angstig wachtende syndroom van seksuele mislukking. Het gebeurt er genoeg in bed, zodat de man twijfelt over hun eigen. De tweede faalvormen en versterkt de opkomende reflex. En nu kan hij niet langer nadenken over iets, behalve zijn eigen erectie die verzwakt van deze continue aandacht, alsof het anticipeert op een examen dat niet wordt afgeleverd. En het is mogelijk om dit probleem op te lossen met behulp van een gewone partner – een gevoelige en patiëntenvrouw. Zoals ik! En ik heb geleerd dat elk tweede paar moeilijkheden ondervindt tijdens het eerste geslacht met een nieuwe partner. Het feit is dat allebei perfect uitzien, zichzelf in het beste licht laten zien, alstublieft. Dit alles leidt tot een sterke spanning. Het hoofd gaat niet uit, de mechanismen veranderen. De enige mogelijkheid om dit probleem op te lossen, is om te wachten tot de eerste opwinding bochten. In het algemeen besloot ik niet op te geven.

Privat massasje oslo naturist sex – knulle i kveld nakenbading gutter homo bilder
Is Generally One To Of Slovakian Women Of All Ages Flip Into The Mailbox Purchase New Bride

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Categories
Navigation
Close

Close

Categories